Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Judo – Patru fete de la CS Unirea Focșani, convocate la Centrul Național Olimpic pentru junioare!

  • Cele patru sportive urmează să se prezinte astăzi la Complexul Izvorani

Judo-ul a vegetat, ca și alte sporturi în perioada interdicțiilor impuse de Covid-19. Sportivii s-au pregătit în mod individual, dar pentru intrarea lor în competiții este nevoie de o lungă pregătire fizică, dar și specifică. Într-o asemenea situație se află și judoka de la CS Unirea Focșani antrenați de senseii Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa. Pentru patru dintre elevele celor doi profesori, la CS Unirea a venit în ziua de 24 iunie convocarea pentru 1 iulie, ora 14:00, la Centrul Național Olimpic pentru Juniori de judo feminin de la Complexul Izvorani.

Cele patru olimpice junioare de la CS Unirea sunt Giorgia Hagianu, Ionela Macovei, Iulia Moldoveanu și Larisa Constantin. În nota de convocare este precizat că sportivele ”vor trebui sa aibă asupra lor echipamentul necesar pentru instruirea sportivă și anume: 2 costume judo, treninguri, pantofi sport. De asemenea, sportivele trebuie să prezinte la sosire legitimația/pașaport sportiv cu viza medicală la zi, declarația pe propria răspundere semnată de către părinte/tutore, buletinul medical privind testarea RT PCR pentru Covid 19”. Clubul Unirea suportă cheltuielile pentru ”transportul sportivilor de la locul de domiciliu la Izvorani.”

Toate cele patru uniriste sunt sportive cu rezultate deosebite în competiții naționale și internaționale, cele mai recente fiind obținute – înainte de întreruperea competițiilor – la Campionatul Național pentru cadeți de la Deva unde au câștigat prin Giorgia Hagianu medalia de aur și Denisa Marin, medalia de argint, iar la Cupa ”Alexinac 2020”, în Serbia, Giorgia Hagianu și Denisa Marin au câștigat medaliile de aur iar Iulia Moldoveanu, medalia de argint. Giorgia Hagianu, care ocupă locul 7 în clasamentul mondial după ranking, are în palmares medalii de aur și bronz la cupe europene și medalia de aur la Jocurile Olimpice ale tineretului, din 2019.

Sportive talentate și muncitoare, Georgia Hagianu, Denisa Marin, Iulia Moldoveanu și Larisa Constantin vor reintra, fără îndoială, repede în bună formă de concurs și se vor bate pentru noii rezultate de prestigiu în competițiile interne și internaționale la care vor participa atunci când acestea vor fi reluate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?