Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională – Focșănenii au luat startul pregătirilor pentru viitorul sezon!

Handbaliștii focșăneni de Ligă Națională s-au reunit luni, 29 iunie, de la ora 19:00, pe stadionul Milcovul. Profesorul Viorel Ciubotaru, directorul tehnic al echipelor de handbal ale CSM Focșani 2007, a lucrat în prima ședință de pregătire cu portarii Emilian Marocico, Marius Cloșcă, Constantin Robert Rusu și cu jucătorii de câmp Valentin Mocanu, Ovidiu Cozorici, Tiberiu Popovici, Madălin Țuțu, George-Cătălin Nuțu, Alexandru Gramatic, Marius Ragea, Attila Eros, Mihăiță Miroiu, Valentin Pătru, Didi Hrimiuc, Bogdan Mănescu. Dintre români a lipsit Bogdan Rață, învoit. Nu au venit în țară antrenorul Dalibor Cutura, antrenorul pentru pregătirea fizică Mihajlo Samadzija, și jucătorii Filip Marjanovic, Sașa Marijanac și Roman Makrishin, toți, din țări afectate de pandemie și care sunt obligați să stea în izolare 14 zile după revenirea în România.

A existat speranța ca măsura referitoare la obligativitatea izolării să fie ridicată în cazul Serbiei, însă ultimele evoluții au anulat-o. Handbaliștii seniori ai CSM 2007 au avut programe de pregătire individuală stabilite de conducerea tehnică a echipei, pe care le-au respectat, dar mai au nevoie de o perioadă de lucru pentru reacomodarea la efort și acumulări fizice, înainte de intrarea în sală, așa cum mi-a spus profesorul Viorel Ciubotaru. Antrenamentele vor respecta o schemă de pregătire graduală, stabilită de FR Handbal, până la începerea meciurilor amicale.

Campionatul Ligii Naționale este programat să înceapă la 19 august, când CSM Focșani 2007 va juca în deplasare, la CSM Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?