Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Marius Iorga: campania de defăimare a mea, dintr-o anumită parte a mass-media locală, face parte dintr-un scenariu politic pus la punct de PNL!

 

Drept la replică

Viceprimarul municipiului Focșani, Marius Iorga, a remis presei un drept la replică pe care îl redăm mai jos integral:

,,În ultimele zile Ziarul de Vrancea publică asiduu articole care incriminează Primăria Municipiului Focșani și conducerea acesteia, prin care, mi se aduc mai multe acuzații neadevărate și cu informații false, menite doar să inducă în eroare opinia publică. De aceea, pentru articolul „Scandal și șantaj la primăria Focșani”, doresc să aduc câteva lămuriri:
1. Respect viața privată și nu am șantajat pe nimeni în viața mea. Așa am reușit, până la vârsta aceasta, să nu îmi fac dușmani.
2. Nu am avut cunoștință de dosarul din 2018 la care se face referire în mass-media. Nu am fost chemat, așa cum ar fi fost normal de altfel, niciodată la vreo audiere, nici la Parchet, în Focșani/Vrancea si nici la DNA Galați.
3. Am aflat că sunt acuzat de șantaj de dl. consilier Bârsan după ce acesta a făcut contestație la decizia de clasare pe care a dat-o DNA Galați.
4. Sunt convins că organele de anchetă pot dovedi cu ușurință când, de cine, din ce locație și după ce tip de telefon a fost trimis acel presupus mesaj de șantaj, la fel cum am incredere că magistrații vor analiza cu luciditate probele aflate în acest dosar.
Îmi este foarte clar că această plângere formulată de domnul consilier Bârsan, alături de campania de defăimare a mea dintr-o anumită parte a mass-media locală, fac parte dintr-un scenariu politic pus la punct de PNL.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?