Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Afaceri cu bușteni, administrator judecat pentru înșelăciune

Administratorul unei societăți comerciale din comuna Vidra va fi judecat la Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. El a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Conform rechizitoriului, administratorul, prin inducerea în eroare a unei alte societăți, a încheiat cu aceasta din urmă un contract de vânzare-cumpărare, obligându-se, deși știa că nu are această posibilitate, spun procurorii, să pună la dispoziția cumpărătorului buștean de fag și stejar în valoare de 30.000 lei, până la data de 27.06.2015. Urmare a încheierii contractului, inculpatul a primit cu titlu de avans suma de 13.000 lei, iar pentru restul de 17.000 lei a primit un bilet de ordin de la persoana vătămată pe care l-a completat la rubricile „scadență”, „girat de” și „semnătură girant”.

Ulterior, a depus biletul de ordin la Baza Experimentală Vidra fără ca în prealabil să înștiințeze persoana vătămată, scopul fiind acela de a-și achita o datorie pe care societatea sa o avea. Astfel, inculpatul nu a executat contractul încheiat cu persoana vătămată, prejudiciind-o pe aceasta cu suma de 30.000 lei, sumă care nu a fost recuperată până la momentul trimiterii în judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?