Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Profesoară de religie şi tehnician silvic, trimiși în judecată pentru că au împiedicat circulaţia pe drumurile publice

Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, din comuna Dumitreşti, au fost trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârşirea infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Unul dintre inculpaţi are 54 de ani şi este technician silvic. Conform rechizitoriului, la data de 4 august 2019 a parcat o maşină într-o intersecţie a unui drum judeţean cu un drum sătesc, blocând astfel calea de acces spre locuința unei femei. Se pare că la data amintită, inculpatul, prin lăsarea maşinii în intersecţie, a blocat calea de acces spre un imobil, loc în care la momentul respectiv se afla şi femeia inculpată în dosar, în vizită. Pentru că nu mai putea pleca, s-a solicitat intervenţia poliţiei. Cu toate acestea, inculpatul a refuzat să deblocheze drumul.

Cel de-al doilea inculpat are 36 de ani, dar şi antecedente penale. Despre el anchetatorii spun că în datele de 31 august şi 1 septembrie 2019 şi-a parcat maşina în aceeaşi intersecţie blocând astfel calea de acces către locuinţa primului inculpat.

În ceea ce o priveşte pe femeia trimisă în judecată în dosar, profesoară de religie, aceasta are 37 de ani şi nu are antecedente penale. Despre ea anchetatorii spun că în perioada 26-29 iulie 2019, şi-a lăsat maşina în mijlocul unui drum sătesc, acţiune prin care a blocat calea de acces spre locuinţa primului inculpat.

Practic, după cum rezultă din rechizitoriu, cei trei inculpaţi s-au şicanat unul pe celălalt, dar au ajuns toţi trei să fie trimişi în judecată.

Neînțelegerile dintre ei dar şi alte persoane au pornit de la nişte construcţii ridicate pe un drum sătesc, cu privire la această situaţie existând şi o sentinţă a Judecătoriei Focşani într-un dosar civil prin care s-a dispus desfiinţarea acestora.

Dosarul se va judeca la Judecătoria Focşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?