Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

GALERIE FOTO: Focșănenii își pot curăța hainele la 5àsec, liderul mondial al curățătoriilor

5àsec, liderul mondial în domeniul curățătoriilor, a deschis primul magazin din Focșani, pe Bulevardul Unirii, nr.65, între magazinul Vodafone și Școala nr.9. Cu peste două mii de magazine în toată lumea, 5àsec se diferențiază prin calitatea serviciilor oferite clienților, tratamentele specifice pe care le aplică țesăturilor pentru a le reda prospețimea. La magazinul deschis în centrul Focșaniului sunt oferite servicii precum finisarea specială, impermeabilizarea, tratamentele antimolii, antiacarieni, tratamentul de albire, care redă albul natural al țesăturii, Maxima – un tratament exclusivist pentru cele mai delicate haine.

Tratamentul Maxima este foarte bun pentru mătase, dantelă, broderii, cașmir sau rochiile de seară. Maxima acționează ca o îngrijire nutritivă și restaurează luminozitatea, frumusețea și delicatețea celor mai fragile piese din garderobă. Este un tratament fără fosfați care protejează textilele în timp ce protejează mediul și garantează rezultate optime pentru toate tipurile de fibră.

Programul exclusiv Extra Alb este fără clor și tratează eficient îmbrăcămintea delicată, păstrând în același timp calitățile naturale și făcând hainele mai proaspete și mai strălucitoare. Finisarea specială este un serviciu specific 5àsec, un tratament care redă prospețime țesăturii, regenerează fibra și îi redă culoarea originală.

image description

Curățarea la 5àsec nu se face cu o soluție simplă de detergenți. Fiecare program are formula lui, stabilită în laboratorul de cercetare și dezvoltare 5àsec. Din șase soluții se face o formulă de către un dozator pentru fiecare program în parte. De exemplu, este un program special pentru cămăși deschise, un tratament special pentru cămășile închise.

5àsec este singurul brand de curăţătorii de pe piaţa internaţională care are propriul laborator de cercetare şi dezvoltare, cât şi propria gama de soluţii şi detergenţi profesionali. În cadrul laboratorului lucrează zeci de chimiști care caută cele mai bune soluții pentru țesături, pentru eliminarea petelor fără a deteriora materialul.

Cei de la 5àsec spun că sunt cei mai buni la eliminarea petelor de pe țesături. Puține sunt petele care nu pot fi scoase în urma tratamentelor 5àsec, doar petele vechi de ani de zile, fixate în țesătură. În rest, cei de la 5àsec au dezvoltat șase soluții separate pentru fiecare tip de pată în parte, de la noroi, mucegai, vin, mâncăruri, la cafea.

Card Privilege și livrare la domiciliu

La 5àsec se curăță tot ce înseamnă îmbrăcăminte, dar și pilote, perne, perdele, draperii, huse, așternuturi, articole din piele și blană dar se fac și retușuri. Asta înseamnă că, dacă un client aduce o haină cu un buzunar rupt acest lucru îl rezolvă personalul 5àsec. Produsele care trebuie curățate pot fi aduse direct la magazinul 5àsec din centrul Focșaniului dar se oferă și serviciul gratuit de ridicare și livrare acasă. Clientul sună, produsele sunt ridicate de acasă și aduse a doua zi, spălate, curățate, călcate. Este un serviciu gratuit pe raza Focșaniului și în împrejurimi. Foarte important, toate produsele sunt livrate la 24 de ore iar pentru care au nevoie de haine curate în aceeași zi se oferă serviciul expres, în care articolele sunt gate în 5 ore de la momentul în care sunt aduse produsele. Pentru aceasta se percepe o taxă specială, în funcție de tipul de țesătură.

La primirea produsului, îmbrăcămintea sau lenjeria de uz casnic sunt inspectate cu atenție de personalul 5àsec. Aceștia identifică natura petelor precum și potențialele modificări care trebuie făcute. În baza acestui diagnostic, experții îi sfătuiesc pe clienți cu privire la tratamentele specifice si adecvate.

Pentru clienții fideli, 5àsec oferă cardul Privilege poate fi obținut gratuit în această perioadă. Privilege însemnă o reducere de 10% la serviciile 5àsec pe parcursul anului.

5àsec mizează pe calitatea serviciilor care sunt furnizate clienților. De aceea, angajații sunt instruiți două luni într-o locație din București înainte de a fi deschisă curățătoria. Personalul este instruit să folosească utilajele, modul de aplicare a tratamentelor pentru eliminarea petelor, materialele care trebuie folosite.

Pagina web : https://www.5asec.ro/ro

Facebook: https://www.facebook.com/5asecRomania/

Telefon comenzi : 0372 903 858

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?