Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Un om al străzii ar fi sursa infectării cu coronavirus în cazul Secției de Cardiologie a Spitalului Județean Focșani

Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani a fost închisă, în cursul zilei de sâmbătă, pentru igienizare, după ce o asistentă a fost confirmată pozitiv cu COVID-19, scrie AGERPRES, citându-l pe prefectul județului.

Conform agenției naționale de presă, din primele date ale anchetei epidemiologice, virusul ar fi fost adus în spital de un pacient, un om al străzii, care a fost tratat la această unitate spitalicească şi ulterior a prezentat simptome, fapt pentru care a fost testat pentru COVID-19. Testul a ieşit pozitiv, iar bărbatul a fost transferat încă de acum câteva zile la spitalul municipal Adjud.

Potrivit unor surse din cadrul spitalului, mai scrie AGERPRES, şi o parte din pacienţii secţiei de Chirurgie, suspecţi de COVID-19, au fost transferaţi, în cursul zilei de sâmbătă, la spitalul municipal Adjud.

În cursul acestei săptămâni, secţia de Nefrologie a Spitalului Județean Focşani a fost închisă după ce două cadre medicale au fost testate pozitiv. În total, opt cadre medicale de la cea mai mare unitate spitalicească din județ au fost confirmate pozitiv la COVID-19, iar vineri a fost confirmat pozitiv şi managerului unităţii medicale, Constantin Mândrilă, acesta fiind în izolare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?