Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO : „Lumea drogurilor nu este lumea ta!”


Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Vrancea a derulat ieri, împreună cu partenerii săi de tradiție – Școala Postliceală Sanitară „Vasile Alecsandri”, Asociația „Sociograd” Focșani și Serviciul de Intervenție în Regim de Urgență (SIRU) din cadrul DGASPC Vrancea – proiectul intitulat „Lumea drogurilor nu este lumea ta!”. Reprezentanți ai celor patru instituții s-au întâlnit cu focșănenii aflați în zona Pieței Unirii cărora le-au dăruit materiale informative, tricouri inscripționate, bandane și șepci. Specialiștii SIRU și Antidrog precum și elevii Școlii Postliceale au vorbit cu persoanele întâlnite despre pericolul consumului de droguri dar și despre modalitățile de prevenire.

„Am stat de vorbă cu oamenii cu privire la consumul substanțelor halucinogene, tutun, alcool, i-am informat despre pericolele acestui obicei și despre serviciile de consiliere și prevenire pe care le pot accesa atât părinții cât și copiii și tinerii. De asemenea, am adus la cunoștința populației, instituțiile cărora li se pot adresa pentru a primi sprijin în cazul în care au nevoie și am atenționat părinții asupra importanței comunicării cu copiii lor”, a declarat Răzvan Candrea, coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Vrancea.
    Proiectul a fost derulat ieri, 26 iunie, cu prilejul Zilei Internaționale împotriva consumului și traficului ilicit de droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?