Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Târgul săptămânal de la Adjud a fost închis

Comitetului Local pentru Situații de Urgență al municipiului Adjud a luat miercuri multe măsuri pentru prevenirea răspândirii infectării cu virusul COVID – 19. Printre acestea se află suspendarea târgului care avea loc în fiecare vineri la Adjud și care veneau foarte multe persoane din zona de nord a județului. De asemenea, în perioada 12– 31martie nu se vor mai aviza favorabil adunările publice din municipiul Adjud.

Dintre măsurile adoptate, amintim: Începând din data de 12 martie 2020 sunt suspendate temporar audiențele cu publicul ale primarului și viceprimarului municipiului Adjud. De asemenea, se suspendă activitatea de audiențe cu publicul și a secretarului general al municipiului Adjud, publicul putând transmite solicitările telefonic, la telefon 0237/641908 sau 0237/641911 sau prin intermediul mesajelor electronice, la adresa uat@primariaadjud.ro. Se sistează temporar activitățile economice din cadrul târgului săptămânal ce se desfășoară în fiecare zi de vineri atât în incinta Obor cât și pe străzile adiacente. Se suspendă temporar activitatea din cadrul creșei din municipiul Adjud. Toate unitățile de învățământ din municipiu vor fi dezinfectate.
Sunt interzise antrenamentele și competițiile dedicate copiilor și juniorilor. Competițiile pentru seniori se pot desfășura, însă este interzis accesul în sală a publicului. Se vor amâna toate activitățile culturale ce ar fi urmat să se desfășoare în perioada 11.03.2020 – 31.03.2020 în incinta Casei de Cultură ”Tudor Vornicu” din Adjud. Se vor suspenda temporar toate activitățile în cadrul sălii de sport din municipiul Adjud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?