Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO! Polițiștii au revenit astăzi la copiii din Milcovul, care au găsit un portofel cu 2000 de lei și l-au predat Poliției

Astăzi, 04 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea si-au ținut promisiunea și s-au deplasat din nou, în comuna Milcovul, în scopul de a-i premia și pe cei doi frați ai copilului de 11 ani, pentru spiritul civic dovedit în data de 13 februarie a.c.

Astăzi, polițiștii vrânceni și-au ținut promisiunea și au revenit în comuna Milcovul, la domiciliul băiețelului de 11 ani, care în data de 13 februarie, împreună cu cei doi frați ai săi mai mici, au găsit un portofel ce conținea suma de 2000 de lei, pe care, fără să ezite, l-au predat polițiștilor.

Dacă la vizita anterioară eroul principal a fost băiețelul de 11 ani, de această dată cei mai răsfățați au fost sora acestuia în vârstă de 8 ani și fratele în vârstă de 9 ani, cărora le-am îndeplinit câteva mici dorințe expuse timid, la prima noastră întâlnire.

Ajunși în curtea casei unde aceștia locuiesc, încă de la primii pași am fost întâmpinați de ochii curioși ai copiilor, de veselia lor dar și de emoția așteptării.

Mânuțele, până atunci ținute cuminți în căușul palmelor bătătorite de muncă ale tatălui, s-au eliberat dintr-o dată întinzându-se nerăbdătoare spre pungile și cutiile special ambalate pentru ei.

Așa cum și-au dorit, cei trei frați au primit diplome, dulciuri, hăinuțe, jucării și rechizite, mulţumirile lor sincere devenind mulţumirile noastre adresate lor, pentru că ne-am întors cu satisfacţii sufleteşti pe care cuvintele nu le pot exprima îndeajuns de bine.

Comunicat IPJ Vrancea, 4 martie 2020

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?