Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Primarul Ion Petre, sărbătorit de ziua numelui


   Primarul orașului Panciu, Ion Petre, a fost sărbătorit, ieri, de prieteni, colegi și consilieri locali, cu ocazia zilei onomastice. Aceștia au dorit să-i ureze edilului-șef sănătate, putere de muncă și împliniri, atât în activitatea sa de zi cu zi, cât și în viața de familie. Pe tot parcursul zilei, Ion Petre a mai fost felicitat, în special telefonic, de colaboratori din țară și de șefi ai instituțiilor din oraș sau județ.
   După orele de program, Ion Petre și-a sărbătorit ziua de nume la un cunoscut restaurant din oraș, împreună cu ceilalți funcționari din Primărie, sărbătoriți cu ocazia Sf. Ion. Cu această ocazie, primarul a primit mai multe cadouri, dar și flori, cel mai frumos fiind buchetul de trandafiri roșii, oferit de viceprimarul Iulian Nica.
   Primarul păncean a declarat că, de ziua sa onomastică, singura sa dorință este ca atât el, cât și ceilalți colegi sărbătoriți, să aibă parte de sănătate în 2013. „Dacă este sănătate, vin și toate celelalte. Sper, de asemenea, ca noul an, în care tocmai am intrat, să ne aducă mai multă liniște, pentru a ne putea desfășura activitatea”, a mai spus Ion Petre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?