Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Fotbal județean- Superliga începe mâine!

Superliga Vrancei ia startul cu jocurile de mâine, 29 februarie, când în prima etapă a play-off-ului se vor disputa trei dintre cele patru întâlniri, programate pentru ora 15:00: Sportul Ciorăști – CSC Dumbrăveni, Voința Slobozia Ciorăști – Unirea Țifești și FC Panciu – ACS Homocea. Duminică, de la ora 11:00, se va juca partida Victoria Gugești – Național 2012 Golești.

Competiția începe cu trei formații favorite la titlul de campioană a Vrancei, fiecare, câștigătoare a unei serii în prima fază a campionatului – Sportul Ciorăști, Victoria Gugești, FC Panciu. Ciorăștenii au încheiat sezonul de toamnă cu maximum de puncte, în timp ce gugeștenii și păncenii au lăsat câte două puncte adversarelor! Cum întrecerea în play-off începe de la zero, punctele pierdute în grupe nu contează. În intersezon, Victoria a făcut câteva transferuri spectaculoase care, dacă vor fi valorificate bine, pot face din echipa Gugeștiului câștigătoarea campionatului Vrancei. Antrenorul Octavian Bucătaru mi-a spus că obiectivul echipei este titlul de campioană și încercarea promovării în Liga a III-a. ”Am un lot care mă ajută și cu care putem să ne îndeplinim obiectivul” mi-a spus fostul antrenor al CSM Focșani 2007 de dinainte de desființarea din 2012.

În lotul Gugeștiului au venit de la CSM Focșani 2007 Gabriel Lazăr și Claudiu Mihai iar de la LPS Focșani juniorii Milea, Sandu și Iftime, toți, fotbaliști talentați care împreună cu jucătorii mai vechi ai Victoriei alcătuiesc o grupare, cu adevărat, puternică pentru nivelul Superligii Vrancei. În cel mai recent meci de verificare, fotbaliștii antrenați de Octavian Bucătaru a dispus cu un convingător 4-1 de divizionara de Liga a III-a, CSM Bacău. Sportul Ciorăști, campioana din 2018, rămâne o formație puternică, având argumente forte, la rândul său, pentru a pretinde titlul de campioană județeană. În ultimul joc de pregătire, au trecut cu 10-1 de Unirea Milcovul. ”În urma rezultatului suntem încrezători în băieții noștri că vor da ce au mai bun în play-off pentru câștigarea titlului de campioni” este postat pe pagina de facebook a echipei.
FC Panciu a arătat în trecuta ediție de campionat că a devenit o formație solidă care își poate propune orice la nivelul campionatului județean și să și ajungă unde și-a propus!

Disputa în trei pentru titlu ar putea fi arbitrată, eventual de Unirea Țifești, pentru că formațiile celălalte nu par a avea cum să le încurce pe favorite.

Foarte probabil că Sportul Ciorăști, Victoria Gugești și FC Panciu vor merge cap la cap până în runda a treia, când ultimele două se vor întâlni în derbiul de la Panciu. Vor urma derbiurile de la Ciorăști, când la Salcia Nouă va merge Victoria Gugești, în etapa a patra, și cel din etapa a șasea, FC Panciu – Victoria Gugești. Cumva, s-a putea ca viitoarea câștigătoare a Superligii Vrancei, ediția 2019-2020 să fie cunoscută cu câteva etape înainte de final!

Campioana Vrancei va întâlni în barajul pentru promovarea în Liga a III-a campiona județului Galați, într-o dispută cu turul la 13 iunie iar returul la 20 iunie.

Foto, facebook Victoria Gugești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?