Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Continuă proiectul de reabilitare a drumurilor locale din Slobozia Bradului

Primăria Slobozia Bradului va reabilita drumul comunal DC 169 din localitate. Licitația a fost câștigată de societatea Vega 93 Galați care va realiza servicii de proiectare tehnică și execuție lucrări pentru proiectul de investiții „Reabilitare drum comunal DC 169 în com. Slobozia Bradului, jud. Vrancea”.

În cadrul acestui proiect vor fi executate uurmătoarele lucrări: repararea suprafeței degradate inclusive plombarea gropilor; curățirea și amorsarea stratului de bază; realizarea stratului de legătură din mixtură asfaltică; realizarea stratului de uzură din beton asfaltic; închiderea suprafeței stratului de uzură cu dressing. Valoarea totală estimată pentru achiziția de execuție de lucrări este de: 2.513.898,12 lei fără TVA.

De reținut că autoritățile locale din Slobozia Bradului derulează mai multe investiții în infrastructura locală, majoritatea finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa a II-a. Este vorba de investiții în valoare totală de 85 de milioane de lei. Pe lista de proiecte aflate în derulare se mai află următoarele investiții: Modernizare, dotare și construire Școala Cornetu, în valoare de 3, 3 milioane de lei; Modernizare drumuri de interes local (AFIR), în valoare de 4,2 milioane de lei; Modernizare drumuri de interes local, în valoare de 13,7 milioane de lei; Construire dispensar medical, în valoare de 2,1 milioane de lei; Construire Grădiniță cu patru săli de clasă, în valoare de 2,2 milioane de lei; Modernizarea sistemului de iluminat public, în valoare de 300 mii lei; Construire teren minifotbal cu nocturnă, în valoare de 250 mii lei; Proiect de incluziune socială pentru persoane defavorizate, în valoare de 27 de milioane de lei; Sistem de canalizare în Slobozia Bradului-proiect al Consiliului Județean, în valoare de 11,2 milioane de lei; Construirea unui cămin cultural de tip I, în valoare de 2,3 milioane de lei.

De reținut că primarul comunei Slobozia Bradului, Iulian Dumitru, a primit anul trecut, în cadrul celei de-a XXII-a sesiuni ordinare a Adunării generale a Asociației Comunelor din România (ACoR), ordinul de merit, trofeul și diploma „Dinu Săraru”, care are rolul de a aprecia, public, rolul pentru susținerea categoriilor defavorizate, combaterea sărăciei și a riscului de excluziune socială, dezvoltarea politicilor de susținere a familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?