Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

UPDATE! Accident la ieșirea din Focșani înspre Suraia; două persoane inconștiente, trei rănite!

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe DJ 204 D, la ieșirea din Focșani, înspre Suraia. Din primele date, o mașină în care se aflau cinci persoane, este răsturnată în șanț. O persoană este încarcerată. Referitor la eveniment, reprezentanții  ISU Vrancea ne-au transmis următorul comunicat:

„Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervin cu două echipaje la un accident rutier produs pe DJ 204 D (la ieșirea din Focșani spre Suraia) în care a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat într-un șanț. Din primele informații în autoturism se aflau cinci persoane dintre care una a rămas încarcerată. Situația este în dinamică, vom reveni cu informații.”

UPDATE! Două dintre victime sunt inconștiente, iar echipajele SAJ aflate la fața locului au început manevrele de resuscitare. Trei victime sunt conștiente cu multiple traumatisme. (ISU Vrancea)

UPDATE 2! Din nefericire, cele două victime inconștiente nu au răspuns la manevrele de resuscitare. Celelalte trei victime, conștiente, au fost transportate la UPU Focșani de către  echipajele SAJ. (ISU Vrancea)

foto – imagine cu rol informativ, sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?