Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Atletism – Recorduri personale pentru focșănence la 60 metri la Campionatul Național de seniori și tineret, etapa a doua!

Etapa a doua a Campionatului Național de seniori și tineret care a avut loc la București vineri, 31 ianuarie și sâmbătă, 1 februarie, s-a încheiat cu trei recorduri personale pentru atletele de la Focșani. La 60 de metri, Cătălina Olaru, de la CS Unirea, s-a clasat a șasea, cu record personal, 8,06. Antrenorul Cătălinei, Fănel Iliescu, mi-a declarat că eleva sa ”A participat la acest concurs cu gândul de a evolua în probele de 60m și 400m pentru a vedea cum stăm cu pregătirea înaintea finalei de juniori 1 din 21-22 februarie. Nu aveam prevazută participarea în finala de 60m, dar atleta s-a mobilizat și concentrat, reușind și calificarea în finală. Din această cauză am fost nevoiți să renunțăm la cursa de 400m. Trebuie menționat că din motive de sănătate nu a putut însoți sportiva la concurs, dar ea a concurat la cel mai înalt nivel. Și pentru asta o felicit!”

Fetele de la CSS Focșani, antrenate de profesorul Marius Batog au alergat la 400 metri, două dintre ele reușind recorduri personale: Andreea Tănase, cu 61:16 și Karina Toader, cu 62.14. Curse foarte bune, așa cum mi-a spus profesorul Marius Batog, au făcut și Alexia Cotoi și Alexandra Ioana Banciu, care au alergat cu ceva probleme de sănătate. Nu a participat la cursă Corina Ilinoiu, din cauza unei contracturi musculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?