Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

VIDEO: Fiica de numai 3 ani a unei vrâncence care lucrează în Anglia suferă de autism, iar părinții au nevoie de ajutor

Vreau să vă vorbesc despre Maya, o fetiță dulce, bucălată, de doar 3 anișori. Locuiește cu părinții ei în Marea Britanie, merge la grădiniță, e iubită și alintată. Dar, a fost diagnosticată cu autism. Nu suferă, trăiește în lumea ei. Părinții ei sunt disperați, costurile sunt destul de ridicate, o singură ședință cu un specialist costă 100 de lire, ea are nevoie de 8 ședințe pe săptămână. Faceți voi calculele. Dar există o speranță, se poate recupera!

Mama ei, Giulia Burlacu, este vrânceancă din Panciu. Ea a urmat cursurile Liceului Ioan Slavici și e una din fondatoarele grupului de majorete al liceului. Giulia are un cont de YouTube, ne-a povestit despre cum cele mai negre presimțiri ale ei s-au adeverit. Pentru că o mamă simte, știe că ceva e în neregulă. Mica ei comunitate de pe YouTube încearcă să dea o mână de ajutor, vrem să o auzim pe Maya vorbind, să o vedem pe Giulia plângând, dar de bucurie de data asta.

A fost deschisă o strângere de fonduri pe Facebook – https://www.facebook.com/donate/604070127057971/604070167057967/ . Giulia scrie că au decis să se întoarcă în România pentru tratament, întrucât costul este semnificativ mai mic. Deja, peste 100 de oameni au donat în numai două zile. Eu încerc să strâng cât mai mulți oameni dornici să ajute.

Vă mulțumesc, Andreea Dascălu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?