Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Sondaj de opinie online pentru Strategia de dezvoltare a Focșaniului

Focșănenii sunt invitați să participe la realizarea Strategiei de dezvoltare a Municipiului Focşani și să completeze chestionarele disponibile online. Printre informațiile pe care realizatorii sondajului vor să le obțină de la focșăneni se numără cele mai mari trei dificultăți pe care cetățenii le întâmpină în viața de zi cu zi, principalele trei domenii pentru care consideră că există oportunități de dezvoltare majore și pe care Focșaniul ar trebui să le fructifice, principalele trei deficiențe ale municipiului dar și propuneri de domenii care ar trebui să reprezinte o prioritate de investiții la nivelul municipiului.

Primarul Cristi Misăilă a arătat că strategia de dezvoltare locală a Municipiului Focşani reprezintă documentul de planificare prin care se realizează orientarea comunității pe termen lung (perioada 2021 – 2027) către competitivitate și valoare adăugată. În ceea ce privește Strategia Focșaniului, obiectivele acesteia vor fi în concordanță cu prioritățile de dezvoltare de la nivel județean și regional. Rolul strategiei este inclusiv de a asigura un management mai bun în planificarea proiectelor și de a evita irosirea resurselor alocate acestora.

Într-un comunicat al administrației locale se arată că Strategia va fi realizată prin efortul participativ al administrației publice locale, instituțiilor, mediului de afaceri și societății civile. Strategia va oferi viziunea pentru dezvoltarea durabilă a municipiului și drumul necesar pe care comunitatea trebuie să-l parcurgă pentru atingerea acesteia. „Pentru că această strategie are în vedere o serie de beneficii pentru comunitatea noastră, considerăm că este absolut necesar să țină cont și de părerile și propunerile venite din partea cetățenilor din acest oraș. Dragi focșăneni, opinia dumneavoastră este importantă şi sprijină dezvoltarea locală. De aceea vă invităm să vă implicaţi şi să completaţi chestionarul ce poate fi găsit la: https://bit.ly/2u1ZMkO. Vă mulțumim pentru că, încă o dată, sunteți alături de Primăria Municipiului Focșani”, a spus primarul Cristi Misăilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?