Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Familii defavorizate și vârstnici, ajutați de elevi și cadre didactice de la Liceul „Eremia Grigorescu” Mărășești

Dar din dar se face RAI!

Zeci de elevi de la Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu” din Mărășești, împreună cu 16 cadre didactice, s-au mobilizat și au organizat joi o acțiune pentru a sprijini familii defavorizate și vârstnici din localitățile Haret și Mărășești. Acțiunea a vizat 5 familii, cu care s-a colaborat și anterior, și cărora li s-au oferit alimente de strictă necesitate, dar și dulciuri, fructe, rechizite, haine și jucării pentru cei mici. Iar cei 28 de beneficiari ai Căminului pentru persoane vârstnice „O nouă șansă”, au fost colindați de elevii Liceului Tehnologic „Eremia Grigorescu” Mărășești și de elevii Școlii Ivăncești, de la care au primit și felicitări, fructe și produse de igienă personală.

Activitatea face parte din proiectul socio-educațional filantropic „Dar din dar se face RAI”, în care sunt implicați următorii parteneri: Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu” Mărășești (prof. Iacob Daniela, Andrei Ionela, Mazilu Lorena, Anghel Lavinia, Zota Maria Magdalena, Murariu Gabriela, Zaharia Anamaria, Bordeiu Rodica, Iankovszky Cristina , Costache Emilia, Burlacu Sanda, Zlota Serafim și Broina Anca), Parohia Haret (reprezentată de preot paroh Anghel Sorin), Căminul pentru persoane vârstnice „O nouă șansă” Mărășești și Școală Gimnazială Găgești, structura Ivăncești (prof. înv. primar și preșcolar Marinescu Valentina, Tumurică Doru și Pană Marian).

Activitățile nu se limitează doar la perioada sărbătorilor, clasele de elevii implicate asumându-și continuarea acestora și colaborarea cu familiile și vârstnicii și în lunile care vor urma.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?