Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Astăzi, încă un seminar din cadrul proiectului „Școala Părinților”, la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Dizabilități Vrancea!

Vineri 20 decembrie 2019, ora 14.00, va avea loc un nou seminar din cadrul proiectului ”Școala Părinților”. În cadrul workshopului ce va avea loc vineri, la sediul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Dizabilități Vrancea vor fi prezentate două metode educaționale, devenite fenomen în întreaga lume, metode care se bazează pe structuri de învățământ complet atipice sistemului tradițional, respectiv metodele Montessori și Waldorf.

Metodele Montessori și Waldorf, cred în puterea unei educații flexibile care îi ajută pe copii să se dezvolte natural, prin metode prietenoase, conform abilităților și pasiunilor, și încearcă să pună în valoare calitățile descoperite de la vârste fragede.

Deși ambele metodologii, atât Montessori întemeiată de medicul și pedagogul italian Maria Montessori, cât și Waldorf fondată de filozoful și pedagogul Rudolf Steiner, au multe caracteristici în comun ce țin de libertatea de exprimare și explorare a copilului, abordările acestora diferă totuși în anumite privințe.

Pentru a decoperi punctele-cheie ale fiecărei școli neconventionale vă invităm vineri,2o decembrie 2019, ora 14.00, la o dezbatere în cadrul programul „Şcoala Părinţilor”, organizat de Centrul Comunitar Copii cu Dizabilități Focșani, structură aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţǎ Socialǎ şi Protecţia Copilului Vrancea.

Pentru înscrieri sau detalii suplimentare vă puteți adresa Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Dizabilități Vrancea- D.G.A.S.P.C. Vrancea, cu sediul în Focșani, str. Cuza Vodă, nr. 52, telefon 0237.626.766.

Accesul este gratuit în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?