Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Salvează un copil de Crăciun! Salvează-l pe Rareș!

Poveste de Crăciun…
Dincolo de orice decor de poveste, dincolo de orice dorință, mamele își doresc pruncii sănătoși, se roagă seară de seară să fie bine și să fie ocrotiți.
Spunea cineva că cea mai puternică rugăciune este cea rostită de mame… Oare?! Oare mamele ai căror copii se îmbolnăvesc nu se roagă suficient sau pur și simplu boala nu ține cont de rugăciunile noastre, de dorințe, de nimic?
Astăzi vorbim despre Rareș, un copil de doar 5 ani și 10 luni. Un copil aparent sănătos, un copil iubit, un copil cu o mamă înger.
Aurelia, mama lui Rareș, lucrează ca asistent medical în cadrul Unității de primiri urgențe a Spitalului Județean Focșani, a salvat sute sau mii de vieți, dar oare își poate salva propriul copil?!
Rareș a fost diagnosticat pe 11 Decembrie cu:”Voluminos chist arahnoidian de la nivelul scizurii lui Sylvia dreapta, tip lll, cu efect compresiv asupra parenchimului de vecinătate veneticului lateral drept și deplasarea structurilor liniei mediene.” Conform investigației de Imagistică prin Rezonanță Magnetică, în cuvinte mai simple, o minge uriașă cu lichid stă să explodeze în capul micuțului!

Mama micuțului Rareș spune că: “A fost perfect sănătos până la data de 9 decembrie 2019, când în timp ce ne aflam la ora de logopedie a făcut un episod lipotimic urmat imediat de o criză epileptică. I-am făcut RMN în data de 11 decembrie 2019 și a ieșit rezultatul acela”. De atunci caută răspunsuri, soluții. A trimis imaginile și rezultatul investigației RMN către mai multe clinicii din afara țării, Hannover (Germania) a venit cu o soluție, cei din Turcia cu alta, pentru oricare din clinici ar opta este nevoie de bani.
Intervenția chirurgicală nu este una simplă, deoarece în locul “mingii uriașe cu lichid” va rămâne un spațiu liber, creierul riscă să se prăbușească și să se producă hemoragie. Așadar, există o soluție ca viața micuțului să nu fie pusă în pericol?! „Soluția ar fi să îi fie montat un șunt medical care ar ajuta la drenarea lichidului treptat, fie o altă intervenție care ar înlocui mingea de lichid cu una “medicală”, totul pentru a nu supune copilul unui risc uriaș de a face hemoragie”, spune Aurelia.

Însă, pentru oricare din opțiunile venite din afara țării, este nevoie de bani.
Aurelia, ca oricare dintre noi, nu dispune de sume colosale, ea și soțul ei sunt doi oameni normali, cu serviciu și cu rate. Niciunul dintre noi nu avem o sumă atât de mare, este nevoie de 20.000€ pentru intervenție, la care se adaugă și costurile cu transportul, cazarea și cele necesare diagnosticării și tratamentului micuțului Rareș!
Până la acest moment familia nu deține o factură sau un contract cu suma exactă, însă mail-urile de corespondență afișează două sume, deloc mici, 18.100 € Turcia, 20.000 € Hannover, Germania.
Pentru momentul când va avea factura, Rareș are nevoie de bani și de speranță! Astfel că, alături de dumneavoastră, vom demara campania “Poveste de Crăciun, salvează un copil, Rareș”
Pe Facebook a fost creat un grup special pentru Rareș, acolo vom licita diferite obiecte și servicii, banii vor merge către mama lui Rareș cu titlul de donație!
Link-ul grupului este:
https://www.facebook.com/groups/1356897277736530/?ref=share

Contul în care se pot face donații este deschis la BCR pe numele mamei:

Titular cont: OLARU AURELIA MARIANA
CONT IBAN: RO92RNCB0267051000520002

Aurelia este un om lumină, un cadrul medical dedicat și o mamă cu sufletul făcut cioburi. Ea a salvat mii de semeni, haideți să îi fim și noi alături și să îi salvăm copilul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?