Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Handbal, juniori 1 – Joc foarte bun și victorie la Suceava pentru focșăneni!

* LPS Suceava – CSS Focșani 32-39 (12-22)

Juniorii 1 ai CSS Focșani au jucat sâmbătă, 23 noiembrie, în deplasare la LPS Suceava în etapa a 13-a a Campionatului național de handbal. Elevii antrenorului emerit Lucian Tucan au câștigat la mare diferență la capătului unui meci foarte bun! ”A fost cel mai bun joc al nostru în deplasare din acest campionat! Am reușit să ne rezolvăm lucrurile care nu erau așa cum trebuie, să ne punem în valoare toate atuurile – apărare sigură, dar și dezinvoltură în atac. Am evoluat în ofensivă relaxați, concentrați, în viteză, așa cum ar trebui să jucăm, mereu. Este un tip de joc pentru care ne pregătim mereu. Spre surprinderea mea, linia de 9 metri a marcat mai mult decât ceilalți jucători. Am controlat meciul de la început până la sfârșit, în partea a doua am avut avans și mai mare, dar diferența de goluri s-a redus cumva și pentru că am oferit și jucătorilor mai puțin folosiți până acum să capete experiență competițională”, mi-a spus profesorul Lucian Tucan. În tur, la Focșani, echipa gazdă se impusese cu 39-31. În partida de sâmbătă, de la Suceava, pentru CSS Focșani au marcat Iorga – 8, Marius Duțulescu – 2, Gheorghiță – 7, Eduard Duțulescu – 8, Ionel – 1, Istrate – 4, Pușcașu – 7, Boghian – 2.

Focșănenii au 7 victorii din 12 meciuri, care le-ar fi permis să fie, după acest criteriu, pe locul al patrulea al clasamentului. Fără bonusurile pentru talie, sunt, însă pe locul al șaselea!

Mâine, 27 noiembrie, de la ora 13:00, CSS Focșani va juca în Sala Polivalentă, de la ora 13:00, în compania LPS Vaslui iar sâmbătă, 30 noiembrie, va întâlni în deplasare pe LPS Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?