Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Procurorul Iuliana Bătrânu, delegată pentru încă şase luni în funcţia de conducere de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani

Iuliana Bătrânu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, va mai ocupa această funcţie cel puţin în următoarele şase luni. Asta pentru că săptămâna trecută i-a fost prelungită delegarea în aceasta funcţie începând din data de 1 decembrie a.c. Hotătârea de prelungire a delegării a fost luată în şedinţa din data de 20 noiembrie a.c., a Secţiei pe procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. “Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a Hotărât prelungirea delegării în funcția de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani a doamnei BĂTRÂNU IULIANA, procuror în cadrul aceluiaşi parchet, începând cu data de 01.12.2019, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”, se arată în hotărâre. În luna iunie a acestui an, procuroarea Iuliana Bătrânu a fost delegată pentru prima dată în această funcţie.

Şi în şedinţa Secţiei pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii s-au luat în discuţie solicitările unor magistraţi vrânceni de transfer la alte instanţe. Astfel, în cazul judecătoarei Denisa Mihaela Cojan a fost admisă cererea de transfer de la Judecătoria Adjud la Tribunalul Bacău, începând cu data de 15 decembrie a.c., iar în cazul judecătoarei Anca Mihaela Trofin, care a cerut transferul de la Judecătoria Focşani la Tribunalul Vrancea, cererea a fost respinsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?