Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Accident pe DN2, zona Urechești, două persoane încarcerate

În urma unui apel  la 112, a fost anunţat în această seară că pe DN2, în zona localității Urechești, a avut loc un accident rutier. Din primele informații, au fost implicate două autoturisme, cauza accidentului fiind întoarcerea neregulamentară. Două persoane sunt încarcerate. Vom reveni cu informaţii

UPDATE: Ora: 17:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2E85  Buzău – Focșani, pe raza localității Urechești, județul Vrancea,  a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, două persoane au fost rănite grav. Circulația se desfășoară pe un fir alternativ, în ambele sensuri de mers. Se estimează ca în aproximativ 30 de minute traficul să fie reluat, în condiții normale.

UPDATE 2: La ora 17.25, pe DN 2, în afara localității Urechești, un autoturism a ieșit dintr-o parcare de pe sensul de mers Focșani – Buzău, fără să se asigure și, efectuând virajul la stânga, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism ce se deplasa pe sensul de mers Buzău – Focșani. Acesta din urmă, pentru a evita impactul cu autoturismul, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, care se deplasa regulamentar pe sensul de mers Focșani – Buzău.
În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager din cel de-al treilea autoturism. ( Comunicat IPJ  Vrancea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?