Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Un copil pentru un copil: Delia își donează ziua pentru Mara

Doar un copil care a trecut prin două operații poate înțelege suferința Marei, doar o mamă care a stat cu zilele prin spital poate înțelege durerea și neputința altei mame.

Delia, o altă copilă care a fost diagnosticată cu tumoră cu celule gigant și care a fost salvată cu ajutorul Dumneavoastră, al donatorilor, împlinește duminică, 27 octombrie, 16 ani, o vârstă minunată pentru micuța noastră adolescentă. Ea are șansa să se bucure de viață, astfel că a hotărât să-și doneze ziua pentru micuța Mara.

Delia este acum eleva Colegiului Pedagogic “Spiru Haret” din Focșani. Povestea Deliei o puteți (re) citi accesând linkul – https://bit.ly/346cFXQ

Și anul trecut, Delia și-a dăruit ziua de naștere, micuței Anastasia. Probabil o va face în fiecare an, fiind un copil care și-a rescris destinul pe o foaie de observație. Înțelege cel mai bine durerile altui copil.

Astfel, cei care doriți să îi faceți o bucurie Deliei și să luptați pentru Mara, puteți dona în contul micuței orice sumă doriți dumneavoastră!

Mulțumim, Delia, pentru că ne arați cum să fim oameni, cum să dăruim și să înțelegem că sănătatea este cel mai important dar și cea mai minunată binecuvântare.

Despre povestea Marei ați citit și vom mai scrie, până micuța noastră va fi salvată. Nu doar Delia s-a mobilizat pentru ea, avem copii care și-au donat alocația, unul din exemple este Alessia Țigănuș, eleva Școlii „Ștefan cel Mare” Focșani.

Avem copii care își donează suma pentru pachețelul de școală.

Elevii Liceului Teoretic Ioan Slavici din Panciu au adunat suma de 394 lei și i-au depus în contul micuței.

Și dumneavoastră puteți fi solidari cu micuța Mara donând în conturile de mai jos:

Cont în euro:

Titular cont: Tania Precup

RO65PIRB1700157128003000

Cont deschis la First Bank

Cont lei:

Titular cont: Mara Precup

IBAN: RO06PIRB1700550289001000

Cont deschis la First Bank

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?