Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Box – Cătălin Paraschiveanu, o nouă victorie la profesioniști!

* La Iași, vineri, 18 octombrie, Cătălin a dat ”Asalt în Ring” și l-a bătut pe ungurul Pal Olah, adunând al 19-lea meci câștigat în carieră

Cătălin Paraschiveanu, focșăneanul născut să fie campion, bărbatul liniștit și modest în pofida palmaresului său impresionant și căruia britanicii i-au spus ”Asasinul tăcut”, a câștigat a 19-a luptă la profesioniști din cele 20 purtate pe ringuri din Italia, Spania, Marea Britanie și România. Vineri, 18 octombrie, la Iași în gala de box profesionist ”Asalt în ring”, Cătălin Paraschiveanu l-a avut în față pe ungurul Pal Olah, un sportiv care a fugit tot meciul de pumnii adversarului. Boxerul focșănean nu a putut, în aceste condiții, să dea întreaga masură a valorii și clasei sale incontestabile, dar a a câștigat limpede și a fost declarat învingător la puncte.

După meciul de la Iași, Cătălin a postat pe pagina sa de facebook: ”Încă o victorie! Un adversar care a evitat să lupte, însă cel mai important este că am obținut victoria. Țin să mulțumesc în mod special familiei și prietenilor care au venit de la Focșani să mă susțină. Mulțumesc sponsorilor Dentrust Clinic și Altdorf Tehnik. Sper ca foarte curând să aduc o nouă centură acasă, la Focșani!”

Cătălin mi-a spus că este posibil să mai aibă un meci până la sfârșitul anului. Dar că va mai rămâne acasă o perioadă. Despre un posibil meci pentru o nouă centură, campionul de la Focșani mi-a declarat: Mi-aș fi dorit să boxez în România pentru o centură, dar este foarte greu dacă nu ai și susținere. Așa ca va trebui să aștept să vină o oportunitate de altundeva!”

Cătălin Paraschiveanu are nevoie de o asemenea oportunitate pentru că are valoarea înaltă care îi permite – chiar îi cere, să lupte pentru titluri de campion la profesioniști, așa cum s-a întâmplat și când a câștigat Centura World Boxing Council Mediterranean Super Middle, în 2016, la Milano.

Foto – facebook Tony Pill

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?