Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Vrâncean de 47 de ani, trimis la Psihiatrie după ce a consumat substanțe interzise

La Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Focșani au ajuns mai multe persoane, miercuri și în noaptea de miercuri spre joi, care au fost implicate în agresiuni ori s-au ales cu răni în urma unor evenimente rutiere. Astfel, un bărbat în vârstă de 58 de de ani, din Mărășești, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit lovituri la nivelul feței în urma unei agresiuni. Pacientul care a ajuns la spital la ora 13:46 și a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial, el fiind internat la secția de chirurgie bucomaxilofacială. De asemenea, cadrele medicale au acordat ajutor de specialitate unei bărbat în vârstă de 34 de ani, din Cândești, după ce acesta a suferit un accident rutier și avea mai multe leziuni de origine traumatică. Ajuns la spital la ora 14:30, bărbatul a fost diagnosticat cu politraumatisme, dar nu a rămas internat.

În seara zilei de miercuri, la ora 20:00, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Broșteni, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe după ce a consumat substanțe interzise. Conform buletului de presă al unității medicale, pacientului i s-a eliberat bilet de trimitere la Psihiatrie.

În noaptea de miercuri spre joi, au ajuns la spital două persoane care au fost victimele agresiunilor. Este vorba de un tânăr de 20 de ani, din Chiojdeni, care a suferit lovituri la nivelul capului și a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut închis. Pacientul a părăsit unitatea medicală fără aviz medical. De asemenea, la spital a ajuns și un bărbat din Jariștea, în vârstă de 26 de ani, care a suferit lovituri la față și la mâna stângă. Acesta a ajuns la UPU la ora 03:11, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial acut închis, traumatism la articulațiile pumnului stâng și la mâna stângă, însă a refuzat internarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?