Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Fotbal juniori – Patru jocuri între focșăneni și gălățeni!

  • La Galați, pe Siderurgistul, LPS – CSM Focșani 2007 U 19 și U 17 și la Unirea-Odobești, LPS Focșani – Suporter Club Oțelul

Campionatele juniorilor U 19 și U 17 merg la foc automat, în regim de sâmbătă/duminică – miercuri. Așa au ajuns în etapa a șasea în două săptămâni și jumătate. Ceea ce este o performanță de anduranță. Nu și în planul spectacolului fotbalistic, dar asta-i o discuție de făcut în conducerea FR Fotbal!

În seria a doua a Campionatului U 19 LPS Focșani este neînvinsă, pe primul loc, dar va avea un test dificil pe stadionul din Unirea-Odobești, cu a doua clasată, ASC Suporter Club Oțelul Galați, în partida care va începe la ora 16:00. Pe același teren vor juca, de la ora 18:00, juniorii U 17 ai LPS Focșani și ACS Suporter Club Oțelul. Cele două formații sunt vecine de clasament, gazdele, pe locul 3, oaspeții pe locul al doilea. Focșănenii pot valorifica avantajul terenului propriu și să câștige al treilea meci din actualul campionat.

Mai jos poziționați în clasamente față de colegii lor de la LPS, tinerii fotbaliști ai CSM Focșani 2007 au deplasări la Galați unde vor întâlni formațiile U 19 și 17 ale Liceului cu Program Sportiv. Oaspeții au șanse reale pentru a obține victoria la U 17 unde gazdele ocupă ultimul loc, dar pot scoate un rezultat bun și la U 19.

Jocurile formațiilor focșănene vor fi conduse astfel: la Unirea, LPS Focșani – ACS Suporter Club Oțelul Galați, Sergiu Mavriche, la U 19 și Ionuț Ailioaiei la U 17, la centru asistați de Damian Antal și Octavian Antal, asistenți. Întreaga brigadă este alcătuită din băcăuani.

La Galați, pe Siderurgistul, Matei Șerban, la U 19 și Bogdan Bercea, la U 19, vor arbitra la centru, asistați de Alexandru Marian Negură și Iulian Barbu, toți, din Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?