Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Copil de 2 ani, la spital în urma unei agresiuni; un tânăr de 19 ani s-a automutilat

Zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, zilele trecute, după ce au avut de suferit în urma agresiunilor sau a accidentelor rutiere. O femeie în vârstă de 59 de ani, din Mărășești, a avut nevoie de ajutorul medicilor, miercuri, după ce a fost victima unei agresiuni. Pacienta a fost diagnosticată cu contuzie toracică, însă nu a rămas internată.

La Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Focșani a ajuns și o femeie în vârstă de 66 de ani, din Constanța, în urma unui accident rutier. Pacienta a suferit mai multe lovituri la cap și a fost diagnosticată cu politraumatism, traumatism cranio cerebral acut deschis cu plagă contuză occipitală, hematom epicranian frontal și parietal în partea stângă, traumatism la coloana cervicală cu fractură. Conform buletinului de presă al unității medicale, pacienta a fost trimisă la spitalul din București.

În seara zilei de miercuri, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Focșani, a avut nevoie de ajutor medical specializat după ce s-a automutilat. Acesta s-a tăiat la abdomen și în dreptul unei coaste. A fost diagnosticat cu agitație psihomotorie, plăgi tăiate minore la nivelul abdomenului și la coasta dreaptă, însă a părăsit spitalul fără aviz medical. În aceeași seară, după ce a fost victima unei agresiuni, o tânără în vârstă de 24 de ani, din Cârligele, a ajuns la spital cu vânătăi la abdomen și a fost diagnosticată cu contuzie abdominală, însă a refuzat internarea.

Câteva minute mai târziu, cadrele medicale au oferit ajutor unei fetițe în vârstă de doi ani, care a suferit un traumatism cranio cerebral acut închis tot în urma unei agresiuni. Și în acest caz internarea a fost refuzată. Din aceeași cauză a ajuns la UPU și un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Focșani, cu lovitură la sprânceană. Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial, cu placă contuzie sprâncenară stângă. Nici acesta nu a rămas internat. A refuzat internarea și un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Focșani, care a avut nevoie de ajutor medical după ce a suferit mai multe lovituri în urma unui accident rutier. Bărbatul a fost diagnosticat cu politraumatism.

Datorită agresiunilor, au mai avut nevoie de îngrijiri medicale: un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Focșani, care a ajuns la spital în seara zilei de miercuri cu traumatism cranio cerebral cu plagă contuză în regiunea occipitală, dar și un tânăr focșănean, în vârstă de 19 ani, care a ajuns la spital în dimineața zilei de joi. Băiatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio facial. În ambele cazuri internarea a fost refuzată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?