Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Fotbal – Focșănenii vor juca două meciuri, astăzi, la aceeași oră!

 

  • De la ora 11:00, Victoria Gugești – CSM Focșani 2007 și Victoria Traian – CSM Focșani 2007
  • Sergiu-Petrică Jurj este pentru doi ani jucătorul Focșaniului

           Fotbaliștii seniori ai CSM Focșani 2007 încep să tureze motoarele pregătirii pentru viitorul campionat. Astăzi va fi a treia zi cu meciuri amicale pentru ei, după cele două în care au întâlnit divizionara de Ligă a II-a, Gloria Buzău. Lotul focșănenilor va fi împărțit în două echipe care vor evolua, concomitent, de la ora 11:00: la Gugești, cu Victoria, anunțată ca aspirantă la promovarea în Liga a III-a și la Urleasca, unde va întâlni pe Victoria Traian, vicecampioana județului Brăila. Ca și în intersezonul dintre Liga a IV-a și Liga a III-a, antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma au programat pentru fotbaliștii focșăneni mai multe jocuri duble, cu câte o formație întâlnind în aceeași zi și la aceeași oră o altă adversară.    Ideea este de a oferi tuturor jucătorilor posibilitatea să evolueze cât mai mult timp, să se integreze în ideea de joc pentru a fi în măsură să intre în teren oricând este nevoie să o facă. Atunci maniera în care antrenorii CSM Focșani 2007 au organizat pregătirea a fost cu folos, CSM 2007 reușind un campionat bun cu jucători veniți din campionatul județean ori reintroduși în circuitul fotbalistic. Este de așteptat ca și de această dată metoda să dea rezultate! Au venit șase jucători noi, astăzi va mai fi testat un mijlocaș de la Galați – Crihană, iar pentru omogenizare este nevoie de cât mai multe meciuri.

Nu știu cum va fi la Urleasca unde joacă Victoria Traian până va fi bun terenul propriu, aflat în refacere. Însă la Gugești, unde autoritățile locale au înființat Clubul Sportiv Comunal, au refăcut gazonul, au montat scaune în tribune și extind baza materială a stadionului, au adus antrenori calificați la echipă, va fi cu siguranță o mică sărbătoare a fotbalului. Și va fi o partidă foarte utilă pentru ambele formații!

La CSM Focșani 2007 este certă prezența în lotul pentru viitorul campionat a vârfului de atac Sergiu-Petrică Jurj (în foto, a patrulea din șir, cu numărul 17 pe șort), folosit de antrenorii Focșaniului pe toată durata întâlnirii de miercuri cu Gloria Buzău, deși tânărul fotbalist – 21 de ani – abia a sosit la Focșani înaintea începerii meciului. Jurj a semnat cu echipa focșăneană pentru o perioadă de 2 ani, semn că ambele părți – și jucător și club au fost mulțumite. Clubul, de calitățile arătate de fotbalist, iar acesta, de condițiile oferite de club!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?