Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Actorul Simon Yam din Hong Kong, înjunghiat pe o scenă în China

Un individ necunoscut l-a înjunghiat sâmbătă pe actorul Simon Yam din Hong Kong în timpul unui eveniment organizat în China, a anunţat presa oficială chineză, care a precizat că rănile suferite de actor nu îi pun viaţa în pericol, relatează Reuters. O înregistrare video postată de platforma media Weibo arată cum un bărbat îmbrăcat cu o vestă închisă la culoare s-a urcat pe scenă şi l-a atacat pe Yam cu un cuţit, în timpul unui eveniment desfăşurat în oraşul Zhongshan din provincia Guangdong, în sudul Chinei.

Ziarul China Youth Daily a anunţat că Simon Yam, 64 de ani, a fost transportat la spital, însă rănile suferite la nivelul mâinilor şi a abdomenului nu îi pun în pericol viaţa. Citând un comunicat al poliţiei, publicaţia afirmă că atacatorul nu a fost încă identificat, însă se pare că Yam a fost confundat cu altcineva.

Actorul Simon Yam este cunoscut pentru rolul său din filmul „Contact” din 1992 şi şi-a făcut debutul la Hollywood în pelicula „Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life” din 2003. El este de asemenea producător de film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?