Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Fotbal amical: Gloria Buzău – CSM Focșani 2007 6-1 (3-1)

CSM Focșani 2007 a coborât astăzi (sâmbătă) din Stațiunea Covasna, unde a fost în cantonament începând cu 11 iulie, și cu o întârziere de o oră față de cea planificată a ajuns la Buzău, unde a disputat o partidă de pregătire cu formația locală Gloria. Gazdele s-au impus cu 6-1 (3-1), cu patru goluri marcate din faze fixe, dintre care două penaltiuri! Pentru CSM 2007 a înscris Truță, care până acum a fost jucătorul Gloriei Buzău. La oaspeți, care au făcut la Covasna doar antrenamente fizice, iar în teren au jucat cu șase fotbaliști noi față de sezonul trecut, a fost evidentă lipsa unor relații de joc bine consolidate, ca și a prospețimii. Situație inerentă, accentuată și de căldura sufocantă de la ora meciului, care a început la 12:00.

CSM Focșani 2007 a început meciul în formula: Dragoș Trașcă – Sorin Săpunaru, Bogdan Panaite, Daniel Lung, Claudiu Mihai – Ștefan Lupu, Dănuț Munteanu, Alin Pencea, Ștefan Pădineanu, Crinel Stoica – Andrei Truță.

Au mai jucat: Robert Dogaru, Alexandru Apenciucesei, Răzvan Adăscăliței, Gelu Petrescu, Mădălin Predoiu, Remus Popa, Ionuț Manu, Dănuț Asanache, Dragoș Chiriac.

Antrenori: Vasile Burgă, Adrian Toma.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?