Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Colegiile „Unirea“ Focşani şi „Botta“ Adjud, la „zona“ Cupei Coca Cola


   Astăzi și mâine, campioanele județene la minifotbal vor reprezenta județul la etapa zonală a Cupei Coca Cola, întrecere care se va desfășura la Iași. Formația de băieți de la Colegiul Național Unirea din Focșani a fost repartizată într-o grupă alături de echipele LPS Iași, Colegiul Național Catolic Sf. Iosif Bacău, Colegiul Economic Octav Onicescu Botoșani, Liceul Teoretic Mircea Eliade Galați și Colegiul Tehnic Latcu Vodă Suceava.
   Colegiul Național Unirea din Focșani a deplasat la Iași următorul lot: Panaite Andrei, Scînteianu Bogdan, Gurău Sorin, Postolache Eusebiu, Ilie Cristian, Jugaru Ionuț, Croitoru Laurențiu, Nica Cristi, Ciobotaru Florin, Vilu Alexandru. Antrenor: profesor Viorel Paizan. Formația de minifotbal fete a Liceului Teoretic Emil Botta din Adjud va participa la etapa regională alături de alte trei echipe campioane din Moldova, respectiv Colegiul Mihai Eminescu Iași, Colegiul Tehnic Latcu Vodă Suceava, Liceul Tehnologic Åžtefan cel Mare și Sfânt din Botoșani. 
   Liceul Teoretic Emil Botta a deplasat la Iași următorul lot: Grigore Andreea, Marcu Cătălina, Răduc Elena, Ciobanu Åžtefana, Pînzaru Roxana, Climensevici Elena, Trif Andreea, Chiriac Raluca, Blahuianu Mihaela. Antrenori: profesorii Emil Dumitru și Valentin Stoian. La  turneul preli-minar organizat la Buzău, fotbalistele adjudene au câștigat trei partide: 9-3 cu Liceul Teoretic Spiru Haret Brăila, 3-0 cu Grupul Åžcolar Cornel Nenițescu Brăila și 4-1 cu Colegiul Tehnic Ion Borcea Buhuși. La turneul final de la București   (25-26 mai) vor participa 6 echipe de băieți și 6 de fete (câte două din Capitală și câte una din fiecare centru de joc din țară), care vor lupta pentru titlul de campioană a României la futsal, la nivel de licee, dar și pentru marele premiu. 
   Câștigătorii vor intra în cantonamentul de la Mogoșoaia, locul unde se pregătesc și „tricolorii” lui Victor Pițurcă, și vor fi răsplătiți și cu tablete din partea sponsorului principal. Echipele înscrise vor concura în faza pe oraș, în cele 24 de județe în care se organizează centre de joc, pentru ca cele mai bune echipe să meargă mai departe în faza pe regiune. Cupa Coca Cola 2013 la minifotbal este organizată de Ministerul Educației, Gazeta Sporturilor și Compania Coca Cola România, în colaborare cu Federația Română de Fotbal, iar la nivel județean prin contribuția comisiei de fotbal din cadrul Inspectoratului Åžcolar Județean, respectiv a profesorilor Stănel Saragea și Viorel Paizan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?