Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

O șoferiță cu o alcoolemie de 2,20 a ajuns cu mașina într-un copac

O femeie de 36 de ani, din comuna Slobozia Ciorăști, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru o alcoolemie de 2,20 grame la mie alcool pur în sânge. Infracțiunea reținută în sarcina sa este conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Fapta a fost comisă în data de 23 septembrie 2018, după cum se arată în rechizitoriul întocmit de procurori. Femeia, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra mașinii și a ajuns cu aceasta într-un copac. Dat fiind faptul că a fost vorba de un accident, la fața locului au ajuns și polițiștii pentru cercetări. Cu această ocazie, conducătoarei auto i s-au recoltat și probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar rezultatul a fost de 2,20 grame la mie alcool pur în sânge.

La audieri, femeia nu a negat că a băut. Le-a povestit anchetatorilor că anterior producerii accidentului a mers la locuința vărului său, unde a consumat bere și vișinată, după care s-a urcat la volanul mașinii și a plecat la drum. Din păcate, a ajuns cu mașina într-un copac.

Dosarul ei a fost trimis deja în instanță de procurori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?