Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Cameron Boyce, star al postului Disney Channel, a murit la vârsta de 20 de ani

Cameron Boyce, un actor cunoscut din rolurile interpretate în două producţii celebre ale postului Disney Channel, serialul „Jessie” şi franciza de lungmetraje de televiziune „Descendants”, a murit la vârsta de 20 de ani, informează site-ul thewrap.com. „A murit în somn din cauza unei crize care s-a produs ca urmare a unei afecţiuni medicale preexistente, pentru care urma un tratament”, a declarat purtătorul de cuvânt al familiei Boyce, sâmbătă seară, pentru ABC News.

La vârsta de nouă ani, tânărul actor pistruiat, originar din Los Angeles, a debutat în actorie cu un rol în filmul horror „Mirrors” din 2008, apoi a apărut în comedia „Grown Ups” din 2010, în care l-a interpretat pe unul dintre fiii personajului jucat de actorul Adam Sandler. La începutul anilor 2010, Cameron Boyce a început să joace personajul negativ Luke Ross în serialul „Jessie”, care a fost difuzat timp de patru sezoane pe postul Disney Channel. El l-a interpretat apoi pe Carlos de Vil, fiul maleficei Cruella de Vil din „101 Dalmaţieni”, şi a jucat în seria de lungmetraje „Descendants” produsă şi difuzată de acelaşi post de televiziune prin cablu.

Cel de-al treilea film din această franciză TV, ce combină genurile musical şi fantasy, în care mai joacă Dove Cameron, Sofia Carson şi Booboo Stewart, va avea premiera pe 2 august. Cameron Boyce, care publicase un selfie pentru cei 9,4 milioane de admiratori („followers”) ai săi de pe Instagram în cursul zilei de vineri, fusese distribuit recent în episodul-pilot al unui serial produs de HBO, intitulat „Mrs. Fletcher”. În acest nou show TV, actriţa Kathryn Hahn joacă rolul unei femei care, după ce şi-a crescut singură copilul, se vede nevoită să înceapă o viaţă complet nouă după plecarea la facultate a fiului ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?