Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Kristin Davis (”Sex and the City”), ”şocată” de rasismul cu care s-a confruntat fiica ei adoptivă

Actriţa americană Kristin Davis, cunoscută din serialul de succes „Sex and the City” („Totul despre sex”), a povestit că a fost „îngrozită” de rasismul „instituţionalizat” cu care s-a confruntat fiica ei adoptivă, de culoare, chiar şi atunci când aceasta era bebeluş, informează Press Association. Vedeta este mama Gemmei, în vârstă de şapte ani, pe care a adoptat-o în 2011, precum şi a unui fiu pe care l-a adoptat în 2018.

Într-o discuţie cu Jada Pinkett Smith la emisiunea „Red Table Talk”, actriţa a povestit ce a învăţat-o faptul că a adoptat un copil de culoare despre privilegiile de care se bucură albii. „Poţi înţelege privilegiile de care se bucură albii în teorie, dar una e să vezi că (rasismul) li se întâmplă altora şi alta când este vorba despre copilul tău”, a explicat Kristin. Davis a părut că stă să plângă când a povestit despre rasismul cu care s-a confruntat Gemma, mărturisind că „Am fost îngrozită, este greu să vorbesc” despre asta.

Într-unul dintre cazurile în care fetiţa ei s-a confruntat cu stereotipuri rasiste, oamenii îi spuneau vedetei că într-o bună zi Gemma ei va deveni „o mare jucătoare de baschet”. „Cum îndrăznesc să-mi limiteze copilul şi cum îndrăznesc să emită această ipoteză şi să vorbească atât de uşor despre asta?”, şi-a manifestat indignarea actriţa. Kristin a adăugat că a adoptat apoi un băieţel de culoare la rugăminţile Gemmei. „Mi-a spus: ‘Mami, mi-ar plăcea foarte mult un frate negru şi am înţeles-o total”, a povestit vedeta, adăugând că între timp Gemma a devenit pentru acesta cea mai bună soră mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?