Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Jane Seymour la 61 de ani


   Jane Seymour reușește să își păstreze tonusul și frumusețea la cei 61 de ani pe care îi are. Actrița din celebrul serial „Dr. Quinn” a uimit, în ultima sa apariție publică, prin forma fizică pe care o arată. Actrița a participat la un eveniment al Asociației de luptă împotriva bolii Alzheimer a Ritei Hayworth, unde a afișat o formă fizică de invidiat. Pe covorul roșu al evenimentului Jane Seymour a atras atenția tuturor, fiind îmbrăcată într-o rochie neagră care i-a pus în evidență forma fizică de invidiat pentru cei 61 de ani ai săi.
   Chiar dacă la eveniment au mai participat nume sonore din showbiz-ul american, precum creatorul serialului „Sex and the City”, Candace Bushnell, și Brooke Shields, vedeta din „Dr. Quinn” a reușit să se impună în fața paparazzilor prezenți la eveniment.
   În cadrul evenimentelor organizate de către Asociația de luptă împotriva bolii Alzheimer a Ritei Hayworth au fost strânse, în total, donații în valoare de 57 de milioane de dolari. Banii strânși sunt folosiți pentru cercetări și studii în vederea găsirii unui leac împotriva acestei maladii, astfel încât aceasta să fie vindecată.
   Actrița de origine engleză Jane Seymour s-a făcut remarcată pe parcursul anilor prin roluri jucate în filme precum „James Bond – Live and Let Die”, „Le Revolution francaise / Revoluția franceză”, „Wedding Crashers / Spărgătorii de nunți” și „Dr Quinn”. Seymour a debutat în lumea cinematografică în anul 1969 în pelicula „Oh! What a Lovely War / Oh! Ce război frumos” în regia lui Richard Attenborough.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?