Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Adolescentă de 16 ani, la spital cu ochiul vânăt

Șapte persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani pe parcursul zilei de dumnică, după ce au fost victimele unor accidente rutiere sau ale unor agresiuni. De asemenea, o persoană a suferit un stop cardio-respirator, fiind declarată decedată.

Astfel, un bărbat de 51 de ani, din orașul Panciu, a fost declarat mort duminică, în jurul orei 12:40, cadrele medicale stabilind că este în stop cardio-respirator iresuscitabil. În dimineața aceleiași zile, la ora 9:30, un bărbat din Suceava, în vârstă de 65 de ani, a ajuns la spital în urma unui accident de căruță, fiind diagnosticat cu politraumatism. Pacientul a fost internat la secția de ortopedie. De asemenea, o tânără în vârstă de 21 ani, din Chiojdeni, a ajuns la spital în după-amiaza zilei de duminică, după ce a căzut de pe bicicletă. Aceasta a fost diagnosticată cu plăgi tăiate la ambele picioare, refuzând internarea.

Printre cei care au avut nevoie de îngrijiri medicale s-au numărat și 3 persoane implicate în accidente rutiere. Un gălățean, în vârstă de 37 de ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe în jurul orei 12:49 cu politraumatrism. La ora 16:45 a ajuns un bărbat de 29 de ani, din Jariștea, care fost diagnosticat cu contuzie craniană și de coloană cervicală datorate unui accident rutier. Cea de-a treia persoană care a avut de suferit în urma unui accident rutier este o femeie din Sihlea, în vârstă de 63 de ani. Acesta a ajuns la spital la ora 20:30, fiind diagnosticată cu policontuzii, traumatism cranio-cerebral acut închis și plagă contuzie gambă stângă. Nici în aceste trei cazuri victimele nu au rămas internate.

În seara zilei de duminică, la ora 20:15, cadrele medicale au mai acordat îngrijiri medicale și unei adolescente de 16 ani, din Nănești, care s-a prezentat la spital la 18 ore după ce a fost agresată. Potrivit reprezentanților Spitalului Județean, adolescenta avea pleoapa superioară a ochiului stâng învinețită și prezenta o contuzie la nivelul pometelui. Pacienta a fost diagnosticată cu traumatism cranian facial și a primit trimitere pentru examen de specialitate la oftalmologie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?