Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Un tânăr din Bogza a ajuns la UPU din cauza consumului de alcool și etnobotanice


Un tânăr a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Focșani cu nasul spart, ca urmare a unei agresiuni fizice în care a fost implicat.  „N.R., bărbat în vârstă de 26 de ani din Focșani, traumatism piramidă nazală prin agresiune. Pacientului i se recomandă examen ORL”. Un bărbat în vârstă de 59 de ani din comuna Tătăranu a fost internat la psihiatrie după ce, pe fondul consumului excesiv de alcool, a suferit răni multiple în timpul unui accident rutier. „M.S., bărbat de 59 de ani, din Tătăranu, politraumatism prin accident rutier. Halenă alcoolică, etilism cronic. Internat psihiatrie”. Tot în stare de ebrietate avansată a ajuns și un tânăr din Câmpuri. Acesta era lovit în zona feței, dar nu a necesitat internare. „R.I., bărbat în vârstă de 27 de ani din Câmpuri, traumatism cranio-facial prin agresiune. Beție acută. Pacientul nu se internează”.
    Alți șapte bărbați și o femeie de 27 de ani au ajuns la UPU cu multiple traumatisme și lovituri în diverse regiuni ale corpului, din cauza agresiunilor fizice. „G.M., bărbat de 22 de ani, din comuna Dumitrești, policontuzionat prin agresiune cu traumatism cranio-facial și traumatism de antebraț stâng. Pacientul nu se internează. S.M., bărbat de 42 de ani din Focșani, traumatism membru superior drept prin agresiune. Pacientul nu este internat”.
    Un tânăr din Bogza a fost trimis la secția de psihiatrie după ce a ajuns la UPU din cauza consumului de alcool și etnobotanice. Martorii au confirmat uzul de  substanțe interzise în cazul acestuia. „B.C., bărbat de 28 de ani din localitatea  Bogza, status post consum de alcool și etnobotanice. Bilet de trimitere psihiatrie”. O tânără din Mera a refuzat internarea în secția de chirurgie, deși a fost adusă la UPU după ce a fost bătută și prezenta mai multe lovituri în zona capului și a toracelui. „A.L., femeie de 27 de ani din Mera, traumatism cranio-cerebral acut închis și traumatism toracic prin agresiune. Pacienta refuză internarea în secția de chirurgie”.
    De asemenea, un tânăr din Biliești a refuzat să fie internat, în ciuda loviturilor primite în zona feței. „S.A., bărbat de 22 de ani din Biliești, traumatism cranio-facial închis prin agresiune. Refuză internarea”. Alți doi bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale în acest sfârșit de săptămână din cauza agresiunilor fizice suferite, unul dintre ei manifestând grave tulburări de vedere. „N.N., bărbat de 58 de ani din Mera, traumatism toracic prin agresiune. Internat chirurgie. G.V. bărbat de 51 de ani din comuna Paltin, traumatism șold și coapsă drept prin agresiune, insuficiență renală și cecitate. Se trimite IHS”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?