Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Directorul Penitenciarului Focșani, scos de sub urmărire penală de DIICOT după 4 ani de anchetă

Directorul Penitenciarului Focșani, Adrian Iacob, a fost scos de sub urmărire penală, la 4 ani după ce procurorii DIICOT au demarat ancheta împotriva sa pentru presupuse fapte de corupție, potrivit www.stiripesurse.ro.

„După 4 ani de urmărire penală, Adrian Iacob, directorul Penitenciarului Focșani, este exonerat de acuzațiile de corupție după ce-a fost reținut, plimbat cu mascați și pus la dispoziție într-un dosar extrem de cusut cu ață albă care nici măcar n-a ajuns în instanță. Adrian Iacob, directorul Penitenciarului Focsani, a fost exonerat după 4 ani. Luat cu mascați și televiziuni, băgat în dubă și lăsat de ANP în voia sorții. S-a întâmplat cu Adrian Iacob, directorul Penitenciarului Focșani. Se întâmpla în septembrie 2015, iar presa a relatat pe larg incidentul, urmare a comunicatului și informațiilor transmise pe surse si oficial de către polițiști și procurori. După 4 ani, acum vreo 2 săptămâni, vine clasarea. Nici vorbă de fals intelectual, uz de fals, abuz în serviciu, constituire a unui grup infracţional organizat, fals în declaraţii, trafic de influenţă, luare de mită ori şantaj. Adrian Iacob, directorul Penitenciarului Focșani, este exonerat“, potrivit sursei citate.

Întregul articol pe https://www.stiripesurse.ro/director-de-penitenciar–ridicat-cu-mascati–plimbat-cu-duba-si-suspendat-din-functie–exonerat-dupa-4-ani_1364996.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?