Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Primăria Focșani continuă lucrările de reparații pe străzile din municipiu

Constructorii au turnat primul strat de asfalt pe străzile Alexandru Sahia, Fundătura Alexandru Sahia și Lunei din municipiul Focșani. Lucrarea are o valoare de 481 mii lei, cu finanțare din bugetul local al municipiului. Este încă un proiect de modernizare a infrastructurii rutiere care urmează să fie finalizat în cel mai scurt timp de administrația publică locală.

„Ne cerem scuze locuitorilor din zonă pentru disconfortul creat pe toată perioada lucrărilor, dar totodată ținem să mulțumim pentru înțelegere și susținere”, a spus primarul Cristi Misăilă. Edilul a precizat că lucrările de investiții pe străzile din municipiu vor continua în perioada următoare. Se va interveni inclusiv pe porțiunea care asigură intrarea dinspre cartierul Mîndrești către Focșani. De asemenea, utilajele de asfaltare vor continua reparațiile și pe străzile din cartierul Bahne.

1 COMENTARIU

  1. Dar pe strazile din partea centrala a orasului cand se intervine pentru astuparea gropilor. Un exemplu strada Timis pe care din anul 2017 nu s-au mai astupat gaurile din carosabil. E un chin sa circuli pe aceasta stada. Si mai sunt si altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?