Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Liceenii vrânceni vor învăța despre ”Antreprenoriat pe bune”

La Centrul de Tineret Focşani – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea se vor desfăşura, în zilele de 08-09 IUNIE 2019 activităţile principale din cadrul proiectului de tineret ”Antreprenoriat pe bune”, cuprins în Calendarul de activităţi de şi pentru tineret pe 2019 al Centrului de Tineret Focşani, aprobat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Acest proiect este unul de consultanţă şi consiliere pentru tineri, care îşi propune să familiarizeze tinerii cu mecanismele managementului de afaceri şi să le dezvolte abilităţile necesare pentru a gestiona o afacere sau elemente ale unei afaceri, în mijlocul participanţilor aflându-se doamna Ina Mihaela Custura de la firma de consultanţă Edu Innovation Store. Se va discuta despre: ce este o afacere şi cum se face managementul acesteia, care este scopul unei afaceri, cele 4 funcţii ale managementului, analiza de piaţă, marketing şi politica de produs, politicile de preţ, politica de promovare, echipa şi comunicare in afaceri, paşii de infiinţare a unei societăţi.

La activităţile din cadrul proiectului de tineret ”Antreprenoriat pe bune” vor participa: – pe data de 08 iunie, 21 de tineri de la DGASPC Vrancea, din Odobeşti, care vor fi coordonaţi de doamna Paraschivescu Mihaela – Şef Centru Module Familiale Odobeşti; – pe data de 09 iunie, 20 de tineri de la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” Odobeşti, coordonaţi de doamna profesoară Oana Miron – consilier educativ, şi 5 tineri de la Colegiul Economic “M. Kogălniceanu” Focşani, C.T. „Ed. Nicolau” Focşani şi CN „Al. I. Cuza” Focşani.

DIRECTOR EXECUTIV, Daniel Gongu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?