Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

‘Carnival Row’, un noul serial cu Orlando Bloom şi Cara Delevinge, va fi lansat de Amazon la 30 august

‘Carnival Row’, o dramă fantastică a cărei acţiune se desfăşoară în epoca victoriană populată de fiinţe mitologice, este noul serial cu Orlando Bloom şi Cara Delevingne ca protagonişti, ce va fi lansat de Amazon Prime Video la 30 august, relatează EFE. Premiera va avea loc în mod simultan în peste 200 de ţări şi teritorii în versiune originală iar ulterior, în cursul anului, serialul va fi disponibil şi dublat, potrivit unui comunicat difuzat marţi de Amazon.

Orlando Bloom (‘Piraţii din Caraibe’) îl interpretează pe Rycroft Philostrate, un detectiv uman în timp ce Cara Delevingne (‘Suicide Quad’) este o zână refugiată care se numeşte Vignette Stonemoss. Împreună vor trăi un periculos ‘affaire’ într-o societate din ce în ce mai intolerantă, în care fiinţelor fantastice li se interzice să trăiască, să iubească sau să zboare în libertate. Vignette ştie un secret care pune în pericol lumea lui Rycroft în timp ce acesta încearcă să soluţioneze unul dintre cele mai importante cazuri din cariera sa: o serie de asasinate oribile care ameninţă pacea din Row.

Alături de Bloom şi Delevingne, din distribuţia serialului mai fac parte David Gyasi (‘Interstellar’) în rolul lui Agreus, un faun misterios care se mută într-un cartier uman sfidând ordinea socială, Karla Crome care o interpretează pe Tourmaline, o zână poetă care şi-a părăsit ţinutul natal devastat de război, Indira Varma şi Tamzin Merchant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?