Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Cornetti cu iaurt


Ingrediente:
250 gr făină
125 gr iaurt
125 gr unt
jumătate plic praf de copt
un vârf sare
1 plic zahăr vanilat

Mod de preparare:
Topim untul la bain marie și îl lăsăm să se răcească. Amestecăm făina cu untul rece, iaurtul, praful de copt și vârful de sare. Așezăm aluatul obținut pe planul de lucru înfarinat și îl întindem într-o foaie de aproximativ 0,5 cm grosime, pe care o tăiem cu o rotiță sau cu un cuțit în 8 triunghiuri. Punem în centrul fiecărui triunghi nutella sau gem. Rulăm fiecare triunghi dinspre partea mai lată spre vârf și așezăm cornurile în tava de cuptor, tapetată cu hârtie de copt. Nu le ungem cu nimic. Le dăm la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 15-20 minute, până se rumenesc. Le scoatem și le pudrăm cu zahăr pudră vanilat cât sunt fierbinți.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?