Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

GALERIE FOTO: Activitatea elevilor de la Palatul Copiilor Focșani, răsplătită cu premii și trofee

De 1 iunie, Palatul Copiilor Focșani a organizat concursul de dans „Steluțe vrâncene “ ce s-a desfășurat în sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr.3. În cadrul acestui concurs au participat 15 echipe de la diferite instituții de învățământ din Vrancea, precum: Palatul Copiilor Focșani, care a obținut trei locuri I și un loc II, având-o ca profesor îndrumător pe Marinela Drăcșanu; Clubul Copiilor Odobești – patru locuri I – profesor îndrumător Oana Codiță și Marinela Drăcșanu; Clubul Copiilor Adjud au fost pe podium cu un loc I, două locuri II și două locuri III – profesor îndrumător Casiana Paruba; Clubul Copiilor Panciu au obținut două locuri I – profesor îndrumător Maria Cristescu; Școala Gimnazială „Ion Basgan“  s-a clasat pe locul I prin intermediul a doi copiii instruiți de profesoarele Oana Codiță și Mioara Brumaru; Școala Gimnazială Suraia s-a clasat tot pe locul I cu două premii, iar profesor îndrumător le-a fost elevilor Doinița Buturugă;  profesorii Monica Grigore și Ionel Dragomir s-au ocupat de copiii Școlii Gimnaziale Băilești. „Concursul s-a desfășurat într-un mod plăcut și frumos datorită copiilor și îi mulțumim domnului director Florin Tudosă pentru bunăvoința cu care ne-a găzduit această activitate ce a adus multă veselie pe chipul copiilor“, a transmis Mocanu Didina, directoarea Palatului Copiilor Focșani.

Tot pe 1 iunie, 10 elevi de la Palatul Copiilor Focșani au participat la concursul de șah cu piese mari (șah de grădină) ce a avut loc în Piața Unirii. Printre câștigători se numără Andrei Borcea, Alexandra Radu, Luca Grigoroiu și Darius Stoica. Toți copiii au fost premiați din partea Primăriei Municipiului Focșani pentru faptul că era ziua acestora dar și pentru a-i sprijini și a-i motiva în astfel de activități distractive și educative.

La Festivalul Folcloric de coregrafie populară și cânt tradițional  „Opincuța“, formația „Steluțe vrâncene“ de la Palatul Copiilor Focșani a obținut diplomă de excelență pentru prestația artistică. „Mulțumim din suflet pe această cale doamnei Maria Murgoci pentru invitație“ a transmis Mocanu Didina, directoarea Palatului Copiilor Focșani.

În cadrul demonstrațiilor de karting de pe bulevardul din Piața Unirii, 25 de copiii de la Palatul Copiilor Focșani și-au arătat curajul și îndemânarea, la categoriile începători și avansați. Motoarele de 80 cmᶟ respectiv 250 cmᶟ nu i-au speriat pe participanți, chiar dacă printre ei s-au numărat și fete. Kartingul dezvoltă reflexe și aptitudini specifice condusului, îi ajută pe cei mici să dezvolte spiritul competițional și să devină mai încrezători încât să maximizeze propriul lor potențial și totodată devin mai sociabili, comunicativi și disciplinați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?