Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Handbal, juniori III – Focșănenii sunt în semifinalele turneului final Speranță!

  • CSS Focșani a teminat neînvinsă grupa și va juca în semifinală astăzi, 1 iunie, cu LPS Târgu Mureș

Lotul CSS Focșani: Nichițelea, Cabalortă, Bardan – portari, Boghian, Eduard Duțulescu, Cosmin Duțulescu, Iorga, Gheorghiță, Istrate, Ionel, Șeitan, Bîrlă, Mijalkovic, Postelnicu, Burcezan – jucători de câmp. Antrenor, Lucian Tucan

Juniorii 3 ai CSS Focșani, pregătiți de antrenorul emerit Lucian Tucan au o evoluție foarte bună în Turneul Final Speranță al Campionatului Național care are loc în aceste la Turda.

În grupa din care fac parte, focșănenii au câștigat pe rând meciurile cu LPS Târgu Jiu, scor, 35-25 (17-11), cu Beldiman Arad , scor 23-21 (12-10), și cu CSDinamo București, scor 37-17. Astăzi, 1 iunie, CSS Focșani va juca semifinală cu LPS Târgu Mureș, formația clasată pe locul al doilea în cealaltă grupă a turneului final, care a fost câștigată de LPS Suceava, fosta adversară a focșănenilor în faza semifinală a competiției.

Adversarii de astăzi ai CSS Focșani, târgmureșenii de la LPS, în grupă au pierdut cu 24-30 întâlnirea cu LPS Suceava și au câștigat cu 41 – 36 întâlnirea cu CSS Făgăraș și cu 29026, pe cea cu GSIP Moreni.

Tinerii handbaliști focșăneni au valoarea necesară pentru a promova în finală, așa cum au arătat în acest turneu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?