Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Marius Bratu este directorul tehnic al echipei de fotbal a CSM Focșani 2007!

Echipa de fotbal are, începând de ieri, director tehnic. Este cunoscutul fost fotbalist și manager Marius Bratu, fost jucător al Focșaniului unde s-a lansat și a jucat la juniori și în Divizia B, în perioada 1992-1994, după care a evoluat pentru echipe reprezentative ale fotbalului românesc.

A fost internațional de tineret și campion al României, a făcut parte din staff-urile tehnice ale mai multor formații de primă ligă. A lucrat cu mari antrenori români, ultima dată cu Răzvan Lucescu în Oatar.

A fost președinte al echipei de fotbal a Focșaniului la revenirea în divizia B, în 2008.

Marius Bratu va avea în coordonare și echipele de juniori ale clubului, despre care a spus că pot constitui o bază de jucători pentru formația de seniori.

Echipa va păstra staff-ul tehnic și administrativ de până acum: președinte – Gheorghe Căldare Moldovan, director sportiv – Gabriel Pădineanu, antrenori – Vasile Burgă și Adrian Toma.

La Primăria Focșani, la finalul unei conferințe de presă care a avut loc cu participarea primarului Cristi Valentin Misăilă, Marius Bratu a semnat contractul cu CSM Focșani 2007.

Primarul Cristi Valentin Misăilă a spus că obiectivul de promovare în Liga a II-a a fost stabilit încă de la reînființarea echipei, în 2016 și că s-a ajuns la momentul în care să fie și concretizat, după ce de atunci și până acum a evoluat un campionat în Liga a IV-a și două sezoane în Liga a III-a. La finalul ediției de campionat 2018-2019, CSM Focșani 2007 s-a clasat pe locul al șaselea în Seria 1.

Marius Bratu a mulțumit pentru încredere primarului Cristi Valentin Misăilă și a spus că, împreună cu colegii din echipa tehnică și cu jucătorii va lucra astfel încât să îndeplinească obiectivul viitorului sezon: promovarea în Liga a II-a! Primul pas va fi evaluarea situației existente și nevoile de jucători – ”ca valoare, peste ceea ce există acum la echipă”.

Răspunzând unei întrebări referitoare la posturile avute în vedere, antrenorul Vasile Burgă a spus că echipa are nevoie de fundași centrali, mijlocași centrali și vârf de atac. Ambii tehnicieni au menționat că vor fi aduși doar fotbaliliști care să aducă ”un plus de valoare”, care au jocuri la activ în ultimele perioadă și care au arătat că sunt valoroși.

Și-au afirmat susținerea pentru directorul tehnic al echipei de fotbal a CSM Focșani 2007 omul de sport – și cunoscut om de afaceri – Victor Istrate, fost vicepreședinte al FR Rugby, și directorul CSM Focșani 2007, Viorel Ciubotaru, care a fost un susținător al proiectului de relansare a fotbalului, inițiat de primarul Cristi Valentin Misăilă încă de dinainte de a fi primar al Focșaniului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?