Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Elevi ai Colegiului Mihail Kogălniceanu, premiați la un concurs de matematică și unul pe teme economice

Mai mulți elevi de la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu din Focșani au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la etapa națională a Concursului de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici” și la Concursul Regional pe teme economice „Ion Ionescu de la Brad”, obținând mai multe premii.

Astfel, Concursul Național de Matemtică Aplicată „Adolf Haimovici” s-a desfășurat la Iași, în data de 18 mai. Trei elevi au obținut mențiuni. Este vorba de Gabriel Boșcan, din clasa a X-a, îndrumat de profesorul Laurențiu Tătaru, Andreea Avram, elevă în clasa a XI-a, îndrumată de profesorul Eugen Alexandrov, și Iulian George Isac, din clasa a XII-a, îndrumat de profesorul Corneliu Huzum.

Concursul Regional pe teme economice „Ion Ionescu de la Brad” s-a desfășurat în aceeași zi, dar la Bacău. Astfel, Vlad Ciobotaru, elev în clasa a IX, a obținut premiul I la secțiunea contabilitate, fiind îndrumat de profesoara Maria Huștiu. Tot de la clasa a IX-a, elevul Andrei Chipăilă, îndrumat de profesoara Mariana Badeaon, a obținut premiul II la aceeași secțiune. De la clasa a X-a, elevul Nicolae Cociu, îndrumat de profesoara Mihaela Tudor, a obținut premiul II, iar Pleșcan Alexandru, îndrumat de profesoara Mariana Badeaon, a obținut mențiune, ambii la secțiunea contabilitate. De la clasa a XI-a, aceeași secțiune, au fost premiați Luana Tătaru, îndrumată de profesoara Maria Huștiu, care a obținut premiul II, și Bandraburu Raluca, îndrumată de profesoara Mariana Badeaon, care a obținut premiul III.

La secțiunea marketing, eleva Maria Tița, din clasa a XI-a, îndrumată de profesoara Mihaela Fiștoc, a obținut mențiune. La secțiunea economia întreprinderii, au fost premiați doi elevi de clasa a X-a. Este vorba de Adrian Șușu, îndrumat de profesoara Bocsok Gabriela, premiul I, și Nicolae Boboc, îndrumat de profesoara Mărioara Botezatu, premiul II.

La secțiunea finanțe și fiscalitate, au obținut premii trei elevi de clasa a XI-a, toți îndrumați de profesoara Mărioara Botezatu. Astfel, au fost recompensați cu premiul II George Davidoiu și Lucica Dănilă, iar Nicolae Maria cu mențiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?