Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Taekwondo – sportivi din cinci țări la ”Cupa Vrancea Taekwondo – Memorialul Tomiță Lazăr”

  • Competiția va avea loc astăzi, 18 mai, de la ora 9:00, în Sala Polivalentă

”Cupa Vrancea Taekwondo – Memorialul Tomiță Lazăr”, ediția a 8-a, va avea loc astăzi, 18 mai, în Sala Polivalentă începând cu ora 9:00. La competiția organizată de Addras Taekwondo Focșani, cu sprijinul DJST Vrancea, vor lua startul aproape 130 de sportivi din cinci țări – România, Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Tunisia. Oficiali ai CS Addras Focșani mi-au spus că pronunțatul caracter internațional al concursului de la Focșani oferă condiții pentru dispute de foarte bună calitate tehnică, spectaculoase, ce vor fi apreciate de specialiști, dar și de publicul care este așteptat în număr mare astăzi, în Sala Polivalentă.

Pentru cititorii noștri care nu cunosc istoria acestei competiții, precizăm că prima ediție a fost în 2010 sub denumirea de ”Cupa Vrancea”, iar din anul 2016 este organizată ”in memoriam Tomiță Lazăr, un brav polițist cu un sfârșit tragic, rămas în constiința populară a comunității locale ca un erou”, așa cum spune într-un comunicat al CS Addras.

În acest an, ”Municipalitatea Focșani premiază sportivii cu medalii, iar Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea oferă trofeele ”Cupa Vrancea” primelor 5 echipe din clasamentul general, precum și trofeul BEST COMPETITOR MALE și BEST COMPETITOR FEMALE. De asemenea, DECATHLON România oferă tricouri personalizate tuturor sportivilor înscriși în concurs, UMOSERV asigură serviciile de securitate a participanților la eveniment, Școala Melinteanu și MT Engineering oferă premii de câte 200 euro celor mai buni sportivi ai turneului, masculin și feminin”, mai spun organizatorii.

Monitorul de Vrancea este partener media al evenimentului.

În foto, sportivi din Republica Moldova la ediția din 2018 a ”Cupei Vrancea Taekwondo – Memorialul Tomiță Lazăr”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?