Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

GALERIE FOTO: Medalii pentru doi elevi de la CSEI Elena Doamna Focşani

Mai mulți elevi ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Focșani (CSEI) au participat la Concursul Naţional destinat elevilor cu deficienţe de auz „Comunicăm prin gest, culoare şi mişcare”, desfăşurat la Liceul Tehnologic Special Bivolărie, judeţul Suceava. La acest concurs au participat elevi de la 12 şcoli din ţară şi una din Ucraina. Probele de concurs au fost: triatlon (50 de metri, săritura în lungime, aruncarea mingiei de oină), tenis de masă, şah, artă plastică şi pantomimă.

Conform informațiilor transmise de profesorul George Lefter, la triatlon, vrânceanca Leontina Şalaru, de la clasa a VI-a, s-a clasat pe locul I şi a obţinut medalia de aur, iar la şah, Elena Neagu, de la clasa a V-a, s-a clasat pe locul III,  obţinând medalia de bronz. La celelalte probe din concurs, elevii s-au clasat pe locurile IV-VIII.

Pentru a le recunoaşte performanţele, conducerea şcolii a reluat festivitatea de premiere, unde nu numai câştigătorii au primit felicitări şi ropote de aplauze, ci şi ceilalţi membri ai echipei. Directorul CSEI Elena Doamna, Ioana Cherciu, directorul adjunct Petronela Bernovici şi inspectorul şcolar pentru învăţământ special Aurora Lefter au scos în evidenţă faptul că această întrecere a promovat spiritul de competiţie şi de fair-play, valorile culturale şi etice fundamentale. Prin astfel de activităţi, se dezvoltă socializarea şi spiritul de emulaţie în rândul elevilor şi între şcolile pe care le reprezintă.

La final, mulţi elevi şi-au exprimat dorinţa de a face parte din echipa şcolii la competiţiile viitoare. De pregătirea elevilor s-au ocupat profesorii Adrian Cincă şi George Lefter şi pedagog Ştefan Hurmuzache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?