Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

VIDEO: Când Starbucks se strecoară în ”Game of Thrones”

Saga medievalo-fantastică ”Game of Thrones” (”Urzeala Tronurilor”) a devenit subiectul unei discuţii aprinse pe reţelele de socializare luni dimineaţă după difuzarea episodului al patrulea din cel de-al optulea şi ultim sezon: aşezat pe masa de banchet, în faţa eroinei Daenerys Targaryen, s-a strecurat un pahar de cafea Starbucks, relatează agenţiile AFP şi EFE. „S-a deschis un Starbucks în Winterfell”, a scris un internaut, în timp ce un altul a preluat logo-ul celebrului lanţ american de cafenele transformându-l în ”Winterfell Coffee” şi adăugându-i în mijloc imaginea unui cap de lup (simbol al familiei Stark, al cărei fief este Winterfell).

Şi alţi internauţi s-au distrat copios, postând fotomontaje. Însă unii au luat lucrurile în serios, subliniind că a fost nevoie să treacă doi ani între sezoanele 7 şi 8 pentru ca echipa serialului să comită astfel de anacronisme. Producătoarea executivă a serialului, Bernie Caulfield, a mărturisit luni postului WNYC că nu îşi poate crede ochilor: „Persoanele însărcinate cu accesoriile şi decorurile de pe platou sunt concentrare 1.000%”, a spus ea. „Ne cerem scuze. Dacă cel mai grav lucru pe care telespectatorii l-au găsit este acesta, atunci suntem în formă”, a spus ea glumind că „Westeros este primul loc care a avut un Starbucks”.

Luni după-amiază, postul HBO a difuzat un comunicat postat pe contul de Twitter al serialului: „Ştiri din Winterfell. Paharul delatte care a apărut în episod este o greşeală”. Adăugând în glumă: „Daenerys comandase un ceai”. Hauke Richter, unul dintre regizorii artistici ai sezoanelor 4 şi 8, a declarat revistei Variety că nu a văzut acest episod intitulat ”The last of the Starks” şi că „unele lucruri pot fi uitate pe platou”.

Şi celebra reţea Starbucks a emis un comunicat: „Să fim sinceri, suntem surprinşi că nu a comandat un Dragon Drink”, a postat compania pe Twitter, făcând aluzie la băutura aflată în meniul său şi la faptul că Daenerys este ”mama dragonilor”. Întrebaţi despre ceea ce beau dragonii, compania a preluat cu umor o replică a lui Daenerys: ”Whatever they want” (”Orice îşi doresc”).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?